Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la circ
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Robert Moldoveanu: Nu cred că există ceva mai special decât să joci un derbi cu Steaua

Jucătorul Robert Moldoveanu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că pentru fotbaliştii dinamovişti nu există ceva mai special decât să dispute un meci cu FCSB.

Jucătorul Robert Moldoveanu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că pentru fotbaliştii dinamovişti nu există ceva mai special decât să dispute un meci cu FCSB.

"Atmosfera este foarte bună în lot, am pregătit foarte bine meciul cu Steaua, o să fie un meci de luptă şi care va fi mai motivat acela va câştiga.E un meci special pentru toată lumea, sper să-l câştigăm să-l facem fericit pe Unicul căpitan. Nu cred că există ceva mai special decât să joci un derbi cu Steaua. Au şi ei jucători tineri la fel ca noi, trebuie să fim atenţi fiecare pe postul ep care joacă. Nu putem spune că are vreun jucător care să poată face diferenţa. Noi îl avem pe Dan Nistor care trage echipa după el, dar nu stăm într-un singur jucător", a spus Moldoveanu.

Pentru Mihai Neicuţescu ar fi o mare bucurie să marcheze în derbi. "Ar fi o bucurie enormă să înscriu într-un derbi. Acum nici nu mai contează cine înscrie, sper să câştigăm. Nu ştiu dacă pentru un asemenea meci trebuie să te mai motiveze ceva, să poţi juca un derbi e cea mai mare motivaţie pentru un dinamovist. Noi încercăm să le explicăm jucătorilor străini ce înseamnă un meci cu Steaua, dar e foarte greu. Ştim toţi ce poate galeria noastră, nu cred că există un termen de comparaţie cu ceea ce se întâmplă la noi în peluză".

Partida FCSB - Dinamo, din etapa a XII-a a Ligii I, va avea loc, sâmbătă, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

Sursa : news.ro

Recomandari