Antena Căutare

Roberto Mancini, tentat sa preia Juventus

Desi se afla in Premier League de doar patru luni, antrenorul lui Manchester City, Roberto Mancini, se gindeste deja la o revenire in fotbalul italian si isi pregateste terenul prin declaratii laudative la adresa “Batrinei Doamne”.


"Nu stiu cat de aproape sunt de o revenire in Italia, fotbalul e ciudat uneori. Cert e ca ma voi intoarce mai devreme sau mai tarziu", spune Mancini.

Antrenorul pare sa-si fi gasit si destinatia preferata: "Am spus-o de multe ori ca eram fan al lui Juve cind eram mic. Sunt considerat un inamic acolo din cauza trecutului meu la Inter, dar vreau sa lamuresc pe toata lumea ca orice conflict as fi avut acolo e deja istorie si a fost doar cu anumiti indivizi. Juventus trece printr-o perioada dificila, dar vorbim despre un club prestigios, construit pentru succese".

Mancini ar putea parasi pe Manchester City daca nu se claseaza pe unul din primele patru locuri care duce in Liga Campionilor, in timp ce Juventus se va desparti cel mai probabil in vara de interimarul Alberto Zaccheroni.

gsp.ro

Interviu in exclusivitate cu noul antrenor de la Rapid, la GSPTV!... Wayne Rooney revine pe gazon in 2-3 saptamani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x