Antena Căutare

Roger Federer a primit cadou o locomotiva

Dupa ce in 2003 a primit-o cadou pe Juliette, o vaca ce ii recompensa succesul reputat la Wimbledon, Roger Federer primeste din nou un cadou neobisnuit din partea elvetienilor.

Aflat in Basel pentru primul sau turneu dupa cel de la US Open, Roger Federer a simtit din nou afectiunea pe care conationalii sai i-o ofera de fiecare data cand se intoarce acasa. Fostul numar 1 mondial a primit un cadou mai neobisnuit din partea Nationale Suisse, o companie de asigurari care va fi pentru cativa ani de acum incolo unul dintre sponsorii sai principali.

O locomotiva care celebreaza cariera impresionanta a jucatorului elvetian va purta numele de Roger Express si va ajuta la strangerea de fonduri pentru fundatia patronata de jucatorul elvetian. Cu fiecare kilometru pe care locomotiva il va parcurge in plus, Nationale Suisse va dona o parte din profit pentru a ajuta un copil din Etiopia, Tanzania, Zambia, Malawi, Zimbabwe sau Africa de Sud.

Turneul de la Basel incepe astazi si ii are la start pe Roger Federer si Novak Djokovici. Daca reuseste sa castige evenimentul, Federer isi va trece cel de-al cincilea trofeu in palmares, dupa cele din 2006, 2007, 2008 si 2010.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Saptamana neagra pentru stranieri din Bundesliga: Marica, Ionita si Max Nicu nici macar rezerve... Cristi Chivu e dorit de Liverpool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x