Roger Federer şi soţia sa Mirka au făcut o donaţie de un milion de franci elveţieni

Elveţianul Roger Federer a anunţat, miercuri, că a donat alături de soţia sa Mirka un milion de franci elveţieni familiilor care au cel mai mult nevoie de susţinere în această perioadă.

“Acestea sunt vremuri dificile pentru toţi şi nimeni nu ar trebui să fie lăsat în urmă. Eu şi Mirka am decis personal să donăm un milion de franci elveţieni celor mai vulnerabile familii din Elveţia. Constribuţia noastră este doar un îmceput. Sperăm că ni se vor alătura şi alţii pentru a ajuta şi mai multe familii care au nevoie. Împreună putem să depăşim această criză! Rămâneţi sănătoţi!”, a notat Federer pe Facebook.

Până acum, mai mulţi mari sportivi au făcut donaţii, acestea fiind orientate în special către sistemul medical. Dintre sportivi, Lionel Messi a donat un milion de dolari unui spital din Barcelona.

Sursa : news.ro

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri