Antena Căutare

Romania a trecut pe langa un succes istoric in meciul cu Scotia de la Cupa Mondiala de rugby

Echipa Romaniei a fost la zece minute de un succes istoric, la primul meci disputat la Cupa Mondiala de rugby din Noua Zeelanda. „Stejarii” conduceau cu 24-21 in minutul 70, inainte ca Simon Danielli sa reuseasca doua eseuri si sa aduca victoria Scotiei cu 34-24.

Dupa o prima jumatate a primei reprize in care Scotia parea ca va avea o misiune usoara, „Ciulinii" desprinzandu-se la 15-6, echipa antrenata de Romeo Gontineac a dat semne de viata si, exact inainte de finalul primului mitan, Alexandru Lazar a marcat primul eseu al echipa noastre si a stabilit scorul pauzei, 18-11.

In startul partii secunde, doua lovituri de pedeapsa ale lui Dimofte si eseul lui Daniel Carpo au adus echipa Romaniei in avantaj (24-21), insa scotienii au egalat imediat, prin Paterson, pentru ca Danielli sa ia prim-planul pe final si sa incrie cele doua eseuri care au evitat prima mare surpriza de la Cupa Mondiala.

In ciuda evolutiei curajoase, Romania a ratat bonusul defensiv, care se acorda pentru o infrangere la cel mult sapte puncte, in timp ce Scotia a primit bonusul pentru cel putin patru eseuri inscrise si are 5 puncte.

Pentru echipa Romaniei au punctat Alexandr Lazar si Daniel Carpo, fiecare cate un eseu, Danut Dumbrava, doua lovituri de pedeapsa, si Ionut Dimofte, doua lovituri de pedeapsa si o transformare.

Punctele Scotiei au venit de la Dainelli , doua eseuri, Blair si Ansbro, fiecare cate un eseu, si Paterson, patru lovituri de pedeapsa si o transformare.

Urmatoarea partida a Romaniei va avea loc sambata, 17 septembrie, impotriva Argentinei.

sursa: antena3

foto: gsp.ro

FC Arges si Viitorul Constanta lideri in cele doua serii ale ligii secunde... Borcea a luat foc in pauza meciului de la Vaslui: "Declansez jihadul si vedem cine rezista"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță Miercuri, 26.06.2024, 09:29
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x