Antena Căutare

FOTO! Romania-Belgia, azi, 21:00, Antena1 si liveVIDEO si liveTEXT pe a1.ro! Galeria sexy sustine echipa nationala

Meciul amical al Romaniei cu Belgia le va tine cu sufletul la gura si pe reprezentantele sexului frumos. Fane infocate ale primei reprezentative, frumoasele de la pupitrul stirilor sportive ale Antenei 1 si GSP TV s-au costumat corespunzator, au format "galeria sexy a echipei nationale" si au pronosticat victoria “tricolorilor”.

Crina Abrudan, Geanina Ilies, Cristina Dochianu, Ani Plumb, Dorina Florea si Bianca Voicu, prezentatoarele jurnalelor de stiri sportive de la Antena 1 si GSP TV, au realizat o sedinta foto speciala cu ocazia meciului Romania-Belgia.

Sustinatoare infocate ale nationalei lui Piturca, prezentatoarele nu concep alt rezultat in afara victoriei. Fie ca e 1-0, 2-1 sau 3-1, prezentele sexy ale micului ecran merg pe mana lui Marica si compania.

Vedetele au purtat tricoul echipei nationale, au fluturat mandre steagul Romaniei, dar nu s-au dat in laturi nici la partea tehnica, pasand excelent, mai ceva ca baietii lui Piturca.

Pe principiul “numai sase-s norocoase”, ne asteptam ca fetele sa poarte mult noroc Romaniei in meciul de pregatire cu Belgia, care se va disputa astazi, de la 21:00, in direct pe Antena 1 si liveVIDEO si liveTEXT pe a1.ro.

Bonetti a demisionat! Dorinel Munteanu este noul antrenor al lui Dinamo... VIDEO! Brazilia, borna istorica: 1000 de meciuri pentru nationala “Selecao”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x