România - Kazahstan, ora 21:45! Echipa oficială de start a ”tricolorilor” la debutul lui Cosmin Contra

În această seară, de la ora 21:45, stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești va găzdui meciul România - Kazahstan, contând pentru etapa a 9-a din Grupa E a Preliminariilor Campionatului Mondial din 2018.

Pentru meciul său de debut pe banca ”tricolorilor”, Cosmin Contra a ales o formulă de start în care notăm 5 schimbări față de ultimul meci din mandatul lui Christoph Daum, meciul pierdut în Muntenegru, scor 0-1 pe 4 septembrie.

În echipă apar Budescu, Ganea, Grozav, Pintilii și Grigore. Părăsesc echipa, din varii motive, Maxim, Moți, Găman, Toșca și Bogdan Stancu.

Echipa de start a României: 12. Tătărușanu - 2. Benzar, 6. Chiricheș-cpt., 21. Grigore, 3. Ganea - 8. Pintilii, 18. Marin - 7. Chipciu, 14. Budescu, 10. Grozav - 9. Andone.
Rezerve: 1. Pantilimon, 16. Niță - 4. Bălașa, 5. Hoban, 11. Keșeru, 13. Băluță, 15. Bancu, 17. Deac, 19. Țucudean, 20. Hanca, 22. Ioniță, 23. Stanciu

Tot azi, în grupa României se mai joacă meciurile: Armenia - Polonia (ora 19:00) și Muntenegru - Danemarca (ora 21:45).

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri