Antena Căutare

România - Turcia, primul meci internațional pe noul stadion ”Ion Oblemenco” din Craiova! Când vine Mircea Lucescu în Bănie

Noua arenă de lux a Băniei, ”Ion Oblemenco, va găzdui un meci de 5 stele între naționalele României și Turciei. Meciul se va disputa pe data de 9 noiembrie, o dată inclusă în calendarul UEFA datorită PlayOff-urilor pentru Mondialul din Rusia.

Conform celor de la Telekomsport.ro, reprezentanții FRF au ajuns la un acord cu omologii din Turcia, iar meciul se va juca pe 9 noiembrie, la Craiova.

Acesta nu va fi însă primul meci pe noua arenă a Băniei. Peste mai puțin de două săptămâni, CS U va inaugura arena în campionat, la meciul cu FCSB. În cazul în care vor apărea probleme organizatorice de ultim moment legate de noua arenă "Ion Oblemenco", meciul România - Turcia va fi mutat pe Cluj Arena.

În urmă mai puțin de o săptămână, Mircea Lucescu era cel care anunța acest amical, însă pe atunci nu se știa data exactă.

”Am avut azi o discuţie cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Pe 10 noiembrie sau 14, să vedem care dintre ele, vom juca un amical la Craiova. Ne-am dat acordul reciproc şi sper să organizăm acest meci. Ambele naționale au nevoie de o restructurare, de o schimbare de grup, poate, şi de atitudine şi de entuziasm.

Meciurile care vor urma, Liga Naţiunilor şi preliminariile trebuie abordate cu un spirit nou. Şi am văzut că România a început bine şi îi felicit. Îl felicit pe Contra pentru rezultate. E important”, a spus Il Luce pe 12 octombrie

Real Madrid a găsit următorul ”galactic”: Harry Kane! Campioana Europei oferă 170 de milioane de Euro, însă englezii cer... ”De ce nu li se spune fanilor adevărul despre Michael Schumacher?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x