Ronaldinho a fost numit ambasador al turismului în Brazilia; Însă, fostul fotbalistul are o problemă - este privat de paşaport

Fostul internaţional brazilian Ronaldinho a fost numit ambasador al turismului în Brazilia. Însă, fotbalistul are o problemă - nu poate folosi paşaportul.

Fostul internaţional brazilian Ronaldinho a fost numit ambasador al turismului în Brazilia. Însă, fotbalistul are o problemă - nu poate folosi paşaportul.

Ronaldinho nu poate folosi paşaportul din cauza unei amenzi neplătite de 8 milioane de euro primită ca urmare a "construirii ilegale de imobile".

El a fost numit ambasador al turismului brazilian de Embratur, institutul Ministerului de Turism.

Ronaldinho, în vârstă de 38 de ani, câştigător al Balonului de aur în 2005, a jucat ultima dată la Fluminense, în 2015, dar s-a retras oficial în ianuarie 2018. Fost fotbalist la echipe ca PSG, FC Barcelona şi AC Milan, el a cucerit Cupa Mondială cu naţionala Braziliei, în 2002.

O ex-jogador é o novo Embaixador do Turismo Brasileiro. O anúncio foi feito nesta quinta, na comemoração alusiva à Semana da Pátria na Embratur

— Embratur (@EmbraturNews)

Sursa : news.ro

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri