Antena Căutare

Ronaldinho, acuzat că a intrat în Paraguay cu un paşaport fals

Fostul internaţional brazilian Ronaldinho este cercetat de autorităţile din Paraguay pentru faptul că a intrat în ţară cu un paşaport fals, informează lequipe.fr.

Potrivit autorităţilor din Paraguay, Ronaldinho şi fratele său Roberto Assis fac obiectul unei anchete judiciare, după ce au fost confiscate, miercuri, paşapoarte false din camera lor de hotel din Asuncion.

Cei doi susţin că documentele le-au fost remise de un om de afaceri brazilian, acum în detenţie, cu numele Wilmondes Sousa Lira, potrivit ESPN Brazil.

Ronaldinho, 39 de ani, şi fratele său sunt obligaţi să nu părăsească hotelul şi să vor trebui să dea socoteală despre paşapoartele lor false la sediul parchetului, joi dimineaţă.

După mărturia lor, autorităţile vor decide dacă îi va aresta sau nu, a precizat ministrul paraguayan de Interne, Euclides Acevedo, care a precizat, pentru ESPN Brazil, că fostul câştigător al Balonului de Aur (2005) şi Roberto Assis cooperează şi se declară nevinovaţi.

"Ei spun că au fost înşelaţi de omul de afaceri", a adăugat ministrul.

Ronaldinho şi Roberto Assis au mers în Paraguay pentru promovarea unei cărţi.

"Anchetăm de asemenea responsabilitatea autorităţilor care le-au permis să intre în ţară cu documente false", a mai spus ministrul.

Fostul atacant a rămas fără paşaport la finalul anului 2018, după ce justiţia braziliană i l-a confiscat şi l-a amendat cu 2,5 milioane de dolari (2,25 de milioane de euro) pentru un proiect imobiliar ridicat într-o arie protejată. El nu a plătit amenda primită.

Ronaldinho a jucat ultima dată la Fluminense, în 2015, dar s-a retras oficial în ianuarie 2018. Fost fotbalist la echipe ca PSG, FC Barcelona şi AC Milan, el a cucerit Cupa Mondială cu naţionala Braziliei, în 2002.

Sursa : news.ro

Real Sociedad s-a calificat în finala Cupei Spaniei... Ajax, eliminată din Cupa Olandei în semifinale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x