Antena Căutare

Ronaldo va primi 2.2 milioane de euro daca slabeste 18 kilograme!

Ronaldo slabeste si primeste si bani pentru asta: 2.2 milioane de euro vor intra in conturile fostului Balon de Aur daca va da jos 18 kilograme. Tenisul de masa, voleiul si golful sunt sporturile cu care Ronaldo incearca sa scape de kilograme!

Ronaldo face spectacol la masa de tenis. Il invata golf pe cel mai bun jucator de baschet chinez din toate timpurile, Yao Ming, la o temperatura de cel putin 35 de grade.

Fostul Balon de Aur din 1997 si 2002 merge si pe plajele natale, acolo unde face ce stie mai bine. Dupa ce transpira la cateva serii de alergari usoare, Ronaldo incinge un tenis pe plaja cu prietenii.

Seara, urmeaza cateva bazine, unde ii da lectii celui mai medaliat sportiv al lumii, Michael Phelps. Dintosul ii are colegi de antrenament pe iarba pe actorii Andy Garcia si Adrien Brody. Toate astea pentru a slabi 18 kilograme si pentru a pune mana pe 2.2 milioane de euro!

VIDEO! Un cartonas rosu a provocat o bataie generala la un meci din Liga a IV-a!... Oferta de milioane de dolari pentru David Beckham! Time Warner Cable il vrea vedeta de televiziune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x