Antena Căutare

Ronny Levy anunta destramarea Unirii: "La finalul sezonului se desfiinteaza"

Tehnicianul Unirii Urziceni, Ronny Levy, a confirmat ca va pleca dupa infruntarea cu Hajduk Split, din Europa League si a dezvaluit ca patronul Dumitru Bucsaru i-a marturisit ca vor pleca multi jucatori de la echipa si e posibil ca la finlul sezonului Unirea Urziceni sa se destrame.

"De obicei, sunt optimist si cred foarte mult in aceasta echipa, dar in aceasta situatie e greu pentru ca Hajduk Split e o echipa buna.

Voi pleca! Dupa ultima discutie cu domnul Bucsaru am decis sa ramin doar pentru aceste doua meciuri si apoi sa parasesc echipa. Am vorbit cu o parte din jucatori, sint foarte suparat pentru ceea ce se intimpla, mai ales ca am venit anul trecut cu optimism si am avut rezultate bune la aceasta echipa, care are ceva special.

Chiar daca am multa experienta in fotbal m-am simtit foarte bine la aceasta echipa. E suprinzator ca se intimpla asa ceva, nu ma asteptam. Imi place Romania foarte mult, fotbalul romanesc are potential foarte mare, nu stiu ce se va intimpla cu echipa mai departe, dar din ce am vorbit cu domnul Bucsaru am inteles ca vor pleca multi jucatori si va incerca sa supravietuiasca pina la finalul sezonului si poate atunci se va desfiinta.

In fotbal lucrurile se schimba repede, e greu sa motivezi jucatorii, cel mai important a fost spiritul echipei si acesti jucatori pe care pot spune ca-i iubesc. In fotbal nu mi-e frica de nimic, pot lupta cu orice echipa, dar in aceasta situatie sint un pic speriat", a spus Levy.

Citeste mai multe stiri din Liga1 pe gsp.ro

Coman a revenit la Rapid, a semnat pe trei ani... Marius Avram va arbitra Rapid - G. Bistrita (live, Antena 1)/ Craciunescu si Coltescu, pe tusa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x