Antena Căutare

Rover Cirstea a ajuns la cota 7! "Cand a scapat Wallace spre poarta, m-am pus in genunchi si ma rugam sa dea gol"

Atacantul Rover Cirstea a ajuns la cota sapte goluri marcate in primele sase etape din liga B! Jucatorul pitestean are cele mai multe goluri marcate dintre toti jucatorii din liga secunda, depasindu-l si pe Sorin Chitu, care are sase goluri inscrise in seria I.

"A fost un meci dificil. Am condus ostilitatile atat timp cat am fost in 11 oameni, dar arbitrul ne-a tocat marunt. Inainte de meci, unul dintre colegii mei mi-a spus: «Ai dat gol din scarita, cu capul, cu piciorul, dar din foarfeca cand dai?» Si la faza cand am marcat s-a nimerit sa vina mingea din clinci spre mine si am inscris.

Dupa ce a egalat Juventus si am avut doi oameni eliminati nu mai speram sa castigam. Am alergat foarte mult pentru ca eram singurul atacant din teren si nu mai aveam sprijin. Tremuram de la atata efort, dar cand am vazut ca a scapat Monel cu Wallace spre poarta, m-am pus in genunchi si ma rugam sa dea gol", a declarat Cirstea pentru LigaB.ro.

In ultimele minute de joc ale meciului, Cirstea a fost retras ca mijlocas, iar la faza marcarii golului din minutul 90+4 se afla in jumatatea de teren a argesenilor.

Sursa: ligaB

Foto: violafans.net

U Cluj - Ceahlaul Piatra Neamt 1-0 / Sepcile rosii pe podium... Arsenal, Liverpool si Manchester City se impun pe teren propriu. Vezi rezultatele din Premiere League!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x