Antena Căutare

Rupert Murdoch vrea sa cumpere drepturile comerciale ale Formulei 1

Miliardarul Rupert Murdoch a confirmat ca isi doreste sa cumpere drepturile comerciale ale Formulei 1, prin intermediul News Corporation, compania media pe care o detine, care s-a aliat in acest demers cu fondul italian de investitii Exor, detinatoare a 30% din actiunile Fiat.

"Exor, una dintre cele mai mari companii de investitii din Europa, si News Corporation, grupul media global, confirma ca se afla in stadiile preliminare in exploatarea posibilitatii de a crea un consortiu care sa formuleze un plan pe termen lung pentru dezvoltarea Formulei 1 in interesul participantilor si al fanilor. Pe parcursul urmatoarelor saptamani si luni, Exor si News Corporation vor aborda potentiali parteneri minori si actionari in sport. Nu poate exista nicio certitudine ca acest lucru va conduce la abordarea actualilor proprietari ai Formulei 1"




"Personal, eu stiu ca CVC nu vrea sa vanda, deci este dificil sa vorbim despre o oferta. Evidentm daca cineva vine si da mai multi mani decat merita produsul, raspunsul va fi «Stati jos, sa discutam!». Dar am senzatia ca nu se va intampla asa ceva. Nu pot intelege de o companie atat de mare precum News Corp continua sa caute alti parteneri. Mai intai a fost Carlos Slim, acum unul nou"


Ponor si Dragulescu vor reveni in competitii la toamna... Forlan isi scoate la vanzare trofeul de cel mai bun jucator al CM din 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x