Antena Căutare

Rusescu, mutat in atacul Stelei de Piturca

Gigi Becali a reactionat imediat la declaratiile selectionerului privind postul incert al fostului unirist, si i-a transmis lui Ilie Stan sa-l foloseasca varf pe Rusescu.

La fel ca in urma cu ceva timp, antrenorul Stelei nu este cel ce se afla pe banca tehnica ci cel cu care se consulta Gigi Becali.

Fie ca a fost vorba de Olaroiu sau de Victor Piturca, persoana respectiva si-a impus ideile tactice in lotul echipei ros-albastre, transformand tehnicianul ales de patron intr-un simplu obiect de decor.

Asa este cazul si cu Ilie Stan, caruia i s-a impus sa nu il mai foloseasca mijlocas dreapta pe Raul Rusescu. Motivul? Piturca nu l-a convocat pe fostul jucator al Unirii Urziceni pentru ca nu stie pe ce post evolueaza acesta.

"Nu o sa il mai vedeti niciodata pe Rusescu mijlocas dreapta, pentru ca postul lui nu este acolo. El e atacant si asta va juca. Piturca il va convoca dupa ce va da mai multe goluri, pentru ca el nu e omul care sa i ajucatori dupa ce fac cateva meciuri bune" a dezvaluit Gigi Becali.

Foto: Intact Images

Petrolul - U Cluj, suspectat de casele de pariuri... Dracula sperie familiile baschetbalistilor de la Gaz Metan Medias...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x