Antena Căutare

Rusoaica Maria Șarapova își trece în palmares încă un titlu de Mare Șlem

Maria Șarapova este la a doua victorie la Roland Garros. Rusoaica s-a impus în fața Simoi Halep, după un meci desfășurat în trei seturi, scor 6-4, 6-7, 6-4.

Maria Șarapova este la al doilea titlu obținut în turneul de la Roland Garros. Rusoaica s-a impus în fața Simoi Halep, după un meci desfășurat în trei seturi, scor 6-4, 6-7, 6-4.

"Este cea mai dură finală pe care am jucat-o. Tot respectul pentru Simona, a jucat incredibil astăzi", au fost primele cuvinte ale Mariei Șarapova.

Deținătoare a patru titluri de mare șlem, Maria Șarapova este un nume mare în lumea tenisului. În anul 2004, ea a învins-o pe Serena Williams, câștigând astfel la vârsta de 17 ani titlul de la Wimbledon. Doi ani mai târziu, a înfrânt-o pe Justine Henin în finala da la U.S. Open 2006. Doi ani mai târziu, în 2008 ea a câștigat titlul de la Australian Open, după ce s-a impus în fața Anei Ivanović.

În 2012 și-a adjudecat primul titlu de la Roland Garros, în fața lui Sarei Errani, iar astăzi l-a trecut în palmares pe cel de-al doilea.

Pentru noi ești câștigătoare! România îți mulțumește, Simona!... Simona, FELICITĂRI! Primele declarații ale româncei, după finala de la Roland Garros: "Mulțumesc tuturor românilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x