Antena Căutare

Rusoaica Maria Șarapova își trece în palmares încă un titlu de Mare Șlem

Maria Șarapova este la a doua victorie la Roland Garros. Rusoaica s-a impus în fața Simoi Halep, după un meci desfășurat în trei seturi, scor 6-4, 6-7, 6-4.

Maria Șarapova este la al doilea titlu obținut în turneul de la Roland Garros. Rusoaica s-a impus în fața Simoi Halep, după un meci desfășurat în trei seturi, scor 6-4, 6-7, 6-4.

"Este cea mai dură finală pe care am jucat-o. Tot respectul pentru Simona, a jucat incredibil astăzi", au fost primele cuvinte ale Mariei Șarapova.

Deținătoare a patru titluri de mare șlem, Maria Șarapova este un nume mare în lumea tenisului. În anul 2004, ea a învins-o pe Serena Williams, câștigând astfel la vârsta de 17 ani titlul de la Wimbledon. Doi ani mai târziu, a înfrânt-o pe Justine Henin în finala da la U.S. Open 2006. Doi ani mai târziu, în 2008 ea a câștigat titlul de la Australian Open, după ce s-a impus în fața Anei Ivanović.

În 2012 și-a adjudecat primul titlu de la Roland Garros, în fața lui Sarei Errani, iar astăzi l-a trecut în palmares pe cel de-al doilea.

Pentru noi ești câștigătoare! România îți mulțumește, Simona!... Simona, FELICITĂRI! Primele declarații ale româncei, după finala de la Roland Garros: "Mulțumesc tuturor românilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x