Căutare Live

Rutierul Chris Froome, grav rănit într-un accident în iunie 2019, revine în competiţii la finalul lunii februarie

Rutierul Chris Froome, grav rănit într-un accident în iunie 2019, revine în competiţii la finalul lunii februarie, când va evolua la UAE Tour, în Emiratele Arabe Unite.

"Sunt foarte încântat să revin. Mi-am încheiat o serie de antrenamente şi abia aştept să revin cu toată forţa", a declarat britanicul.

În iunie 2019, Chris Froome a fost internat câteva zile la Saint-Etienne după ce a suferit mai multe fracturi, la femurul drept, cotul drept şi la coaste, în timp ce concura în Criterium du Dauphine.

Chris Froome, cvadruplu câştigător al Turului Franţei, şi-a stabilit ca obiectiv şi în 2020 câştigarea acestei competiţii.

Sursa : news.ro

CE polo: România - Germania, scor 10-15; tricolorii vor juca pentru clasarea finală pe locurile 11-12... Soția lui Michael Schumacher a denunțat furtul fotografiilor în care pilotului se află pe patul de spital...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri