Antena Căutare

Sabau nu e multumit de modul in care a fost demis de la Rapid: ''Copos trebuia sa imi spuna personal!''

Ovidiu Sabau este dezamagit de modul in care a fost anuntat de oficialii de la Rapid ca a fost demis. Fostul tehnician a aflat de la televizor ca nu mai este antrenor la Rapid, iar telefonul de la presedintele Zotta a venit cu o zi intarziere. Acum, Sabau regreta ca nu a plecat de la Rapid in vara, dupa stagiul de pregatire din Scotia.

Vineri seara, Ioan Ovidiu Sabau a aflat de la televizor ca nu mai este antrenorul Rapidului . Abia sambata dimineata a fost sunat de catre Zotta si chemat la discutii cu oficialii clubului. Intrebat despre relatia sa cu patronul George Copos, Sabau a replicat dur:,, Sunt suparat pe dansul. Trebuia sa-mi spuna personal ca nu mai vrea sa continui la echipa, insa l-a trimis pe Taban la televizor, care m-a demis in direct.''

Picatura care a umplut paharul din Giulesti a fost meciul pierdut in fata celor de la FC Brasov, scor 2-1. Ioan Taban a explicat problema intr-un mod transant :"Sabau a fost un mare fotbalist, dar anumite lucruri nu merg. Rapidul nu sta intr-un om, nu stim ce se intampla. Daca va pleca Sabau, sunt variante, nu asta e problema".

Locul lui Sabau a fost luat de Marius Rada, pe postul de interimar. Rada va pregati echipa si pentru meciul cu Dinamo din aceasta seara. Variantele care s-au vehiculat pentru a ocupa locul vacant de pe banca Rapidului se refera la numele lui Dorinel Munteanu sau Ionut Badea.

Sezon cu multe schimbari

Probleme de la Rapid nu sunt singulare in fotbalul romanesc. Nu mai putin de unsprezece antrenori au fost schimbati de la echipe in cele douasprezece etape care au trecut de la startul de sezon. Pe langa Ioan Ovidiu Sabau, proaspat demis de la Sabau, pe lista se mai afla si Bogdan Stelea, Ionut Badea, Adrian Szabo, Ionut Popa, Dorinel Munteanu, Marian Bondrea, Ionel Ganea, Claudiu Niculescu, Cristian Dulca si Marius Sumudica.

Romania va intalni Danemarca, in primul tur al Grupei I Euro Africana din Cupa Davis... Meciul de la Targu Jiu i-a obligat pe antrenori sa se multumeasca cu un egal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x