Antena Căutare

Saint-Etienne a confirmat oficial transferul lui Banel Nicolita

Transferul lui Banel Nicolita la Saint-Etienne a devenit oficial, dupa ce clubului francez a confirmat, marti seara, mutarea prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul sau.

Alaturi de fostul stelist, echipa care are 10 titluri de campioana a Frantei l-a achizitionat de la Leeds United si pe atacantului ivorian Max-Alain Gradel.

„Cei doi jucatori, aflati in atentia clubului de mai multe saptamani, vor efectua, miercuri, traditionala vizita medicala, urmand ca apoi sa finalizeze ultimele amanunte ale contractelor", scrie pe site-ul oficial al lui Saint-Etienne.

Conform Gazetei Sporturilor, Steaua va incasa 700.000 de euro in schimbul mijlocasului de 26 de ani, care va avea un salariu anual de 400.000 de euro.

Nicolita va pleca miercuri dimineata din cantonamentul nationalei, unde este convocat pentru dubla din preliminariile Campionatului European cu Luxemburg si Franta, pentru a efectua vizita medicala la de noua sa echipa, apoi va reveni alaturi de restul lotului direct in Luxemburg.

sursa: antena3

foto: gsp.ro

Chelsea da 30 de milioane de lire sterline pe Ribery... Fostul jucator la CFR-ului, Alvaro Pereira, s-a transferat la Chelsea. Ardelenii vor primi 4,5 milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x