Antena Căutare

Salariul jalnic încasat lunar de Gică Hagi. Ce sumă de necrezut primește de la Farul Constanța

Gheorghe Hagi este unul dintre cei mai apreciați și iubiți sportivi din lume. El este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din Europa anilor 80 și 90 și cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. Totuși, în ciuda renumelui său, Regele a încasat un salariu foarte mic în sezonul 2021-2022.

gica hagi imbracat intr-un tricou galben in timp ce aplauda Galerie
Gheorghe Hagi este unul dintre cei mai apreciați și iubiți sportivi din lume. El este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din Europa anilor 80 și 90 și cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. Totuși, în ciuda renumelui său, Regele a încasat un salariu foarte mic în sezonul 2021-2022. | Profimediaimages.ro

Supranumit "Maradona din Carpați", Hagi este considerat un erou în România. A fost numit fotbalistul român al anului de șapte ori, și este privit ca unul dintre cei mai buni fotbaliști ai generației sale.

Ca un constructor de joc avansat, a fost recunoscut pentru dribling, tehnică, viziune, pase și finalizare.

De 13 ani, Gheorghe Hagi încearcă să resusciteze fotbalul din România. 2009 a fost anul când Regele a fondat clubul Viitorul Constanța și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, una dintre cele mai mari academii de fotbal din Europa.

În 2021, Viitorul și Farul Constanța au fuzionat, iar Hagi a devenit unul dintre patronii noii echipe. Pe lângă asta, Gheorghe Hagi antrenează formațiunea din Liga 1.

Citește și: Secretul pe care Kira Hagi l-a ținut până acum. Ce a recunoscut fiica lui Gică Hagi pe Instagram

Ce salariu are Gică Hagi la Farul Constanța

În cadrul clubului Farul Constanța, Gică Hagi ocupă două funcții. Acesta este antrenorul echipei, dar are și o funcție de conducere. Pentru cele două, acesta primește un salariu foarte mic.

Mai exact, pentru întreaga sa activitate din cadrul clubului, Regele primește 500 de euro, o sumă care i se pare nepotrivită.

„Firme puternice trebuie să vină. Am investit, sunt acţionar, dar vreau să rămân cu partea mea. Meseria mea nu e de conducător. Eu sunt antrenor, nu conducător. Nu vreau să fac muncă la buget, cum am făcut în ultimii 12 ani. A venit momentul să schimbăm lucruri clare. Vreau să rămân cu maxim 10%-20% din acţiuni la Farul. (...)

Citește și: Imagini spectaculoase de la meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Cine i-a fost alături „Briliantului” și ce a mărturisit acesta

Cei de sus trebuie să scoată lege pentru România, pentru sportul românesc. Afacerile se fac cu firme, care pot cumpăra acţiuni. Să vină să cumpere, altfel ne înecăm. Noi suntem colacul acum. Sunt în mare cu colacul...Eu ce să fac? Anul trecut am avut salariu 500 de euro. Până când? Şi eu vreau să fiu plătit, dorit!”, a declarat Gică Hagi.

Astfel, în sezonul 2021-2022, salariul lui Gică Hagi a fost aproximativ 2500 de lei pentru că nu a avut resursele necesare să își aloce o sumă mai mare, din motive economice, el fiind și patron și angajat.

Francesco Totti și Ilary Blasi se despart după 17 ani de căsnicie. Cine e femeia alături e care fotbalistul ar fi începu... Cum arată fiica lui Gică Popescu. Cu ce se ocupă Maria Popescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x