Antena Căutare

Samir Nasri: "Nu am avut emotii la penalty"

Autor al golului care a trimis Franta la Campionatul European de anul viitor, jucatorul lui Manchester City a analizat prestatia sa atat in meciul cu Bosnia, dar si pe parcursul intregilor preliminarii.

Samir Nasri recunoaste evolutia lamentabila a Frantei in prima repriza a meciului cu Bosnia dar e fericit ca echipa si-a indeplinit obiectivul: „In primele 45 de minute, ne-a fost teama. Nu am atacat, am fost masati in propriul teren. La pauza, Jean-Luis (Gasset, secundul lui Blanc) ne-a trezit si rezultatul l-ati vazut in repriza a doua".

Jucatorul lui City e convins ca golul de aseara a fost cel mai important din cariera sa, dar sustine ca nu a avut emotii la executarea penalty-ului. A surprins, declarand ca jucatorilor reprezentativei Hexagonului le lipseste experienta internationala si ca mai multe meciuri amicale ar putea rezolva aceasta problema.

Foto: Intact Images \ EPA

Tecau si Lindstedt, in sferturi la Masters-ul de la Shanghai... Adrian Porumboiu: "Am fost luati drept material didactic pentru arbitri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x