Antena Căutare

Săptămână uriașă pentru fotbalul din Craiova. A fost anunțată data inaugurării noului ”Ion Oblemenco” din Bănie: ”Avem de umplut cel mai frumos stadion din țară”

N-a fost Sepsi în Cupă și nici FCSB în campionat, însă va fi Slavia Praga într-un amical! Așteptarea oltenilor a luat sfârșit. După săptămâni de emoții și tensiune, noul ”Ion Oblemenco” va fi inaugurat la data oficială anunțată de clubul din Bănie: 10 noiembrie!

În această după-amiază este programată recepţia stadionului din Bănie. Conform digisport.ro, constructorul va preda arena către Compania Naţională de Investiţii. Aceasta, la rândul ei, îl va preda Primăriei Craiova, la trei săptămâni de startul procedurii. Din acel moment CS Universitatea Craiova are liber să organizeze partide pe acest teren.

Dacă nu apare nimic deosebit, meciul CS ”U” Craiova - Slavia Praga, programat vineri, 10 noiembrie de la ora 20:00, se va desfășura pe noua arenă de lux a Băniei.

Slavia Praga este campioana en-titre a Cehiei și are în lot nume importante, precum Rotan, Danny sau fostul jucător al Botoșaniului, Ngadeu-Ngadjui, campiona la Cupa Africii cu naționala Camerunului.

Fanii au reacționat deja pe internet și pregătesc marea inaugurare: ”Vineri avem de umplut cel mai frumos stadion din țară”, au scris cei de la Maxima Sport pe facebook.

De altfel, CS ”U”Craiova, pe pagina oficială de facebook, a lansat deja evenimentul de vineri.

Vești proaste din Grecia! Ce se întâmplă cu Răzvan Lucescu după un nou eșec al celor de la PAOK... OFICIAL: Demitere de ultimă oră în Premier League! Antrenorul unei formații importante a fost dat afară după eșecul din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x