Antena Căutare

Satul de Luis Enrique, Totti ameninta cu Real

Capitanul lui AS Roma, Francesco Totti, nu-l inghite deloc pe Luis Enrique, tehnicianul echipei sale, şi lasa sa se inteleaga ca ar vrea sa plece.

Mijlocaşul de 35 de ani nu se intelege deloc cu antrenorul sau, iar intr-un interviu pentru Sky Sport pare ca işi pregateşte mutarea la Real Madrid: "Mi-ar placea sa lucrez cu Mourinho. Cunosc multi jucatori care au lucrat cu el şi mi-au spus ca este un profesionist adevarat. E un antrenor de la care poti invata multe", a spus Totti.

In ultimele saptamani, fostul international italian a dat mai multe declaratii contradictorii. Acesta anunta ca sunt şanse ca el sa plece de la Roma, iar ulterior spunea ca nici nu se gandeşte sa paraseasca echipa.

Totti a recunoscut ca a fost o perioada in care chiar putea imbraca tricoul alb: "A existat un moment in care am fost foarte aproape sa semnez cu Real Madrid, chiar eram pregatit de transfer".

Se intampla in primul mandat al lui Florentino Perez, actualul preşedinte al madrilenilor, care şi acum şi-l doreşte pe italian. "Am cheltuit foarte multi bani ca sa construiesc o echipa ca Real Madrid, dar dorinta mea numarul unu a fost mereu Francesco Totti", recunoştea acesta in august 2011.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Roberto Mancini: "Vreau mai mult de la Aguero"... PSG desfintata de suporteri: "E Disneyland"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x