Căutare Live

S-au tras la sorți semifinalele Ligii Campionilor! Duel-șoc între cele mai bune echipe din urne: Bayern și Real reeditează ”sfertul” din 2017!

După ce am aflat semifinalele Europa League, sediul UEFA de la Nyon ne-a expus și cele două meciuri din careul de ași al celei mai puternice competiții intercluburi din lume, Liga Campionilor. De la ora 14:00, sorții au decis ca Bayern și Real Madrid să joace ”finala” din semifinale.

După ce am aflat semifinalele Europa League, sediul UEFA de la Nyon ne-a expus și cele două meciuri din careul de ași al celei mai puternice competiții intercluburi din lume, Liga Campionilor. De la ora 14:00, sorții au decis ca Bayern și Real Madrid să joace ”finala” din semifinale. În celălalt meci, se întâlnesc revelațiile Liverpool și Roma.

Semifinalele Ligii Campionilor, ediția 2017-2018:
Bayern Munchen vs. Real Madrid
Liverpool - AS Roma

Semifinalele Ligii Campionilor sunt programate pe 24/25 aprilie (turul) și 1/2 mai (returul). Finala din acest sezon a Ligii se va juca la Kiev, pe 26 mai.

Cele 4 echipe din semifinale au câştigat împreună trofeul de 22 de ori. Real a reuşit-o de 12 ori, Bayern şi Liverpool de câte cinci, în timp ce, AS Roma este singura echipă care n-a câştigat niciodată trofeul.

Pentru prima oară după 2010 încoace, semifinalistele provin din 4 campionate diferite: Premier League, La Liga, Serie A și Bundesliga.

Biletul Zilei 13.04.2018. Cele mai jucate ”soliste” de vineri ne înmulțesc considerabil miza... Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO ONLINE...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x