Antena Căutare

Scandal monstru între doi dinamoviști! Cornel Dinu, acuzații grave către un fost antrenor de la Dinamo: ”Ai luat bani de la CFR înainte de Dinamo-Steaua!”

Un scandal imens cu meciuri trucate a izbucnit azi în fotbalul românesc. Legenda lui Dinamo, Cornel Dinu, a declanșat un atac devastator la adresa unui fost coleg de la Dinamo, Cornel Țălnar, pe care îl acuză de blat și de încasarea unei sume mari de bani înainte de un Dinamo-Steaua.

Un scandal imens cu meciuri trucate și bani dați între rivalele din Liga 1 a izbucnit azi în fotbalul românesc. Legenda lui Dinamo, Cornel Dinu, a declanșat un atac devastator la adresa unui fost coleg de la Dinamo, Cornel Țălnar, pe care îl acuză de blat și de încasarea unei sume mari de bani înainte de un Dinamo-Steaua/FCSB.

Războiul dintre ”câini” a fost declanșat de un proces dintre cei doi. Dinul s-a enervat când a aflat că Țălnar a vorbit în presă despre un proces între cei doi legat de un apartament care i-ar aparține lui Țălnar și l-a acuzat pe acesta că a primit bani de la CFR Cluj pe vremea când era la Dinamo pentru a o încurca pe Steaua.

Dinu îl ataca dur pe Talnar și dezvăluie detalii bomba despre antrenorul care i-a fost secund în mai multe rânduri.

”Trebuia să-mi dau seama cu cine am de-a face când împreună cu alți doi jucători ai vândut meciul de la Brașov la începutul anilor ’80 și v-a ușuit Postelnicu, care a zis că nu plătește vânzători. Sau când asistam în deplasări cum luai fel de fel de chilipiruri pentru români și le vindeai acasă, disperat după bani. Ultima, aflată, ce-i drept, mai târziu, nu m-a mai surprins.

Ai luat de unul singur câteva zeci de mii de euro de la CFR Cluj, printr-un fost dinamovist, la celebrul joc cu atâta încărcătură, când Dinamo a câștigat în fața Stelei în «Ștefan cel Mare» cu 2-1 oprind-o de la titlu. Și aici, la acest capitol al caracterului tău, ar mai fi multe de spus. Mă opresc aici deocamdată.”, a spus Dinu pentru Fanatik.ro

Cornel Dinu face referire la un Dinamo - Steaua 2-1 jucat pe 4 mai 2008 în Ștefan cel Mare. Meciul a îndepărtat-o pe Steaua de titlu, care a ajuns în cele din urma la CFR Cluj după un final dramatic de sezon.

DINAMO - STEAUA 2-1 (Bratu 40, Dănciulescu 57 - Ghionea 70)

DINAMO XI: Bogdan Lobont, Cosmin Moti, Silviu Izvoranu, Cristian Pulhac, Andrei Cristea, Andrei Margaritescu, Adrian Ropotan, Catalin Munteanu, Florin Bratu, Ionel Danciulescu. Antrenor Cornel Talnar
Rezerve: Denis Romanovs, Nicolae Musat, Gabi Bostina, Osvaldo Miranda, Lucian Goian, Gabriel Torje, Vojislav Vrankovic

STEAUA XI: Zapata, Nicolita, Ghionea, Nesu, Mirel Radoi, Ovidiu Petre, Florin Lovin, Adrian Neaga, Nicolae Dica, Mendoza, Pepe Moreno.
Antrenor Marius Lacatus
Rezerve: Cosmin Vatca, Ionut Rada, Vali Badea, Habibou, Marius Baciu, Dayro Moreno, Romeo Surdu.

Biletul Zilei 29.08.2018! Două meciuri de miercuri ne aduc un pont bombă... Pierdere uriașă pentru FCSB înainte de returul cu Rapid Viena din play-offul Europa League! Bălgrădean, OUT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x