Antena Căutare

Scandal uriaș după meciul Sepsi - Astra 0-0! Oaspeții vor victorie la ”masa verde”, după ce nocturna a căzut de două ori. Crăciunescu: ”Meciul trebuia oprit”

Niciun sezon fără TAS, tribunale și ”masa verde” în fotbalul românesc. Meciul Sepsi - Astra din prima rundă a returului sezonului regular al Ligii 1, încheiat 0-0 pe teren, ar putea avea un deznodământ favorabil oaspeților, după ce nocturna șubredă de la Brașov a întrerupt de două ori partida.

Iritați de faptul că nu au putut câștiga pe teren, dar mai ales de faptul că ”centralul” George Rădulescu n-a întrerupt partida după a doua pană de curent de pe Stadionul Tineretului, oficialii Astrei au depus contestație și vor victorie la ”masa verde”.

”Mă simt efectiv afectat și la fel sunt și jucătorii. Simt că ce s-a întâmplat a fost lipsă de respect, insultă efectiv! Cred că e important ca fotbalul să se joace pe teren, dar dacă verificați regulamentul ce s-a întâmplat este în contradicție cu spiritul fotbalului. Arbitrii trebuiau să întrerupă meciul. Este o insultă la adresa noastră”, a spus Edi Iordănescu, antrenorul Astrei, după meci.

Reacția celor de la Astra are în spate o voce foarte puternică, cea a fostului șef al arbitrajului românesc, Ion Crăciunescu. Acesta e ferm și spune că meciul trebuia întrerupt, iar Astra să câștige 3-0.

”Pe lângă faptul că băieții ăștia nu mai învață nimic din arbitraj, pentru că nu au de la cine, nu citesc nici regulamentele. Arbitrii, în momentul în care intră pe teren, trebuie să știe regulamentul pe dinafară. Arbitrul trebuia să nu mai reia jocul și echipa gazdă pierdea meciul cu 0-3!”, a spus Crăciunescu la TV Digisport.

Dacă va câștiga la ”masa verde”, Astra, locul 5, va acumula 26 de puncte și se va apropia la 3 puncte de locul 4 ocupat de ”U” Craiova.

VIDEO: O nouă tragedie a lovit fotbalul mondial! Un portar din Indonezia a murit pe teren, după o ciocnire cu un coechip... Ce pensie primește Nadia Comăneci de la statul român. După ce a scris istorie în gimnastică, "Zâna de la Montreal&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x