Antena Căutare

Scandal uriaș în sânul naționalei Spaniei! Ramos, Pique și Busquets amenință cu retragerea de la prima reprezentativă. Care este motivul

Scandalurile și tensiunile interne se țin lanț de naționala Spaniei. În ciuda faptului că ”Furia Roja” s-a calificat fără emoții la Cupa Mondială din Rusia, problemele interne se succed cu repeziciune în interiorul lotului.

După scandalul dintre Pique și fani, venit odată cu problemele de ordin politic din Catalonia, un alt butoi cu pulbere stă să explodeze în sânul naționalei conduse de Julen Lopetegui.

Înainte de penultimul meci din preliminarii, trei piese fundamentale din echipa lui Lopetegui, Gerard Pique, Sergio Ramos și Sergio Busquets au amenințat cu retragerea de la națională. Amenințarea acestora a venit după ce s-a pus problema ca directorul naționalei și al federației de la Madrid, Maria Jose Claramunt, o figură foarte populară in interiorul echipei, să fie schimbată din funcție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între timp, chiar ieri, 19 octombrie, Maria Jose Claramunt a fost concediată de către noul președinte al Federației Spaniole, Juan Luis Larrea. Succesorul lui Angel Maria Villar (plecat din fruntea federației din cauza unor acuzații de corupție) a luat o decizie care poate avea repercusiuni extrem de grave asupre echipei.

În urmă cu câteva săptămâni, înainte de meciul cu Italia, Sergio Ramos, căpitanul naționalei Spaniei, dădea de înțeles că s-ar putea să existe probleme în cazul demiterii lui Claramunt.

”Cred că este în interesul nostru ca Maria Jose Claramunt să rămână alături de națională”, spunea Ramos, conform Marca

Între președintele Federației, Juan Luis Larrea, staff-ul naționalei Spaniei există o relație extrem de rece. Larea nici măcar nu i-a felicitat pe jucători pentru calificarea la Mondialul din 2018 și nici pe Sergio Busquets pentru selecția cu numărul 100 la națională.

Până la această oră, niciunul dintre cei trei jucători, Gerard Pique, Sergio Ramos și Sergio Busquets nu au ieșit public cu vreo poziție după demiterea Maria Jose Claramunt. Presa din Spania așteaptă cu sufletul la gură poziția celor trei.

Meme Stoica, un nou atac la adresa rivalilor din Liga 1: ”CFR Cluj e favorită pentru câștigarea Champions League”, a dec... Trădările pe axa Arsenal - Manchester United continuă! O vedetă din lotul lui Wenger aruncă bomba: ”Voi semna cu United!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x