Antena Căutare

Scandal uriaş între FCSB şi Dinamo! "1948, anul în care s-a născut bucuria noastră" vs. "Caterincă ieftină şi jigniri de prost gust"

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, consideră drept "caterincă ieftină" şi jigniri de prost gust ironiile oficialilor FCSB la adresa formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare. "Nu mă regăsesc în acest fotbal şi nu voi face parte din acest circ", a precizat Mutu.

"Eu n-am văzut în niciun campionat serios din lume o asemenea caterincă ieftină făcută de cei mai importanţi oficiali ai unui club cu referire la rivalele care reprezintă aceeaşi ţară în competiţiile europene. Nu mă regăsesc într-un astfel de fotbal şi nu voi face parte din acest circ nici eu şi nici Dinamo. Mi se pare de prost gust să îţi jigneşti rivalii care reprezintă, la fel că ţine, România în Europa, profitând de un context în care unii au avut mai mult sau mai puţin noroc la tragerile la sorţi", a scris Mutu, pe Facebook.

Patronul FCSB, Gigi Becali, şi managerul general Mihai Stoica au ironizat rivala Dinamo şi pe suporterii acesteia, în conferinţa de presă organizată, vineri, pentru a discuta despre adversara formaţiei antrenate de Nicolae Dică în play-off-ul Ligii Campionilor, Sporting Lisabona.

"În 1948 s-a înfiinţat ceva care face bucurii. Norocul nostru că s-a înfiinţat şi că există ca să ne dea nouă bucurie Dinamo Bucureşti (n.r. - râde în hohote). O mare bucurie, că ei au galerie, cea mai mare din Europa au. Felicit galeria lu Dinamo, ei fac şiretlicuri, ne păcălesc pe noi, <Doar Dinamo>. Uite că acum <Doar Steaua>. Bine că s-a înfiinţat şi că există Dinamo ca să ne prelungească bucuria noastră mai mult. N-am dormit, m-am culcat la două jumătate de bucurie şi m-am sculat la şapte. Îţi dai seama ce bucurie?", a spus Becali.

Neymar a fost prezentat oficial la PSG şi a lămurit "scandalul" cu Messi: "E fratele şi idolul meu, n-am ... Mircea Lucescu i-a uimit pe toţi la conferinţa de prezentare: "Dacă nu sunt dorit cu adevărat, atunci pot să plec c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x