Antena Căutare

Schimb Higuain – Tevez?

Jucatorul lui Real Madrid e suparat ca a devenit rezerva lui Benzema si e dispus sa plece de pe Santiago Bernabeu.

Gonzalo Higuain a jucat 74 de minute in meciul pe care galacticii lui Jose Mourinho l-au disputat la Moscova in optimile Ligii Campionilor. Argentinianul a beneficiat de accidentarea lui Benzema, insa e constient ca odata cu revenirea francezului, minutele jucate de el se vor diminua considerabil.

Tocmai de aceea, Higuain ar dori sa paraseasca Santiago Bernabeu. Sefii lui Real se gandesc sa-l inlocuiasca cu un alt jucator din Tara Tangoului: Carlos Tevez. Acesta si-a cerut scuze la revenirea la Manchester City, insa e de asteptat ca Mancini sa nu uite atat de usor episodul din septembrie de la Munchen.

Astfel, un schimb de argentinieni intre Manchester City si Real Madrid ar fi atat pe placul cluburilor, cat si pe cel al jucatorilor: Tevez a pierdut nationala si e interesat mai mult de salariu, in timp ce Higuain ar putea profita pe Etihad Stadium de sincopele lui Dzeko sau Balotelli.

Foto: Intact Images / EPA

Steven Gerrard: „Sase ani fara trofee e prea mult, vrem Carling Cup”... Germania, decimata de accidentari inaintea amicalului cu Franta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x