Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Schimbare în echipa națională.... de U18. Florin Bratu este noul selecționer

Tehnicianul Florin Bratu a fost numit în funcţia de selecţioner al echipei naţionale Under-18 a României, a anunţat, marţi, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

"Este o mare provocare a începutului de carieră după ce am avut un start foarte bun cu fosta mea echipă de club, acolo unde am obţinut titlul şi Supercupa României cu Dinamo U19. Când a apărut această propunere, nu puteam refuza, deoarece în cadrul Federaţiei Române de Fotbal mă pot dezvolta din punct de vedere profesional alături de oameni pe care-i cunosc foarte bine.

Obiectivul nostru este acela de a încerca să aducem în prim-plan cât mai mulţi tineri de valoare şi să-i pregătim cât mai bine pentru tot ceea ce înseamnă viitorul lor fotbalistic. Cunosc deja atmosfera, dar şi pe unii dintre jucători, deoarece am putut colabora cu ei în calitatea mea de ambasador al echipei naţionale U18 înainte de a deveni selecţioner", a declarat Bratu pentru frf.ro.

Florin Bratu, în vârstă de 37 de ani, a fost în sezonul 2016-2017 antrenor principal la Dinamo Bucureşti U19, formaţie alături de care a cucerit titlul de campion al Ligii Elitelor şi Supercupa României.

Recomandari