Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Se mărește lista accidentaților la FCSB! După Alibec, Dică a pierdut și o piesă fundamentală de la centrul terenului

După Denis Alibec, un alt jucător al celor de la FCSB s-a adăugat pe lista indisponibililor pentru următoarele meciuri. Dacă inițial se părea că a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Lugano din motive tactice, se pare că mijlocașul Dragoș Nedelcu nu a făcut deplasarea în Elveția din motive medicale.

La conferința de presă premergătoare meciului din runda a doua a grupelor Europa League, tehnicianul roș-albaștrilor, Nicolae Dică, a anunțat că Nedelcu a fost lăsat acasă din cauza unei accidentări suferite în meciul cu Dinamo.

"Nedelcu are și o problemă la picior, nu foarte grava. E posibil să lipsească două săptămâni", a declarat Dică

Astfel, pe lângă meciul cu Lugano, contând pentru Grupa G din Europa League, Nedelcu va sta pe margine și la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din weekend, din etapa a 13-a a Ligii 1.

În vârstă de 20 de ani, Dragos Nedelcu a ajuns la FCSB pe finalul perioadei de mercato, după ce Gigi Becali a plătit Viitorului 1,5 milioane de euro.

Deși inițial a fost folosit fundaș central, fotbalistul crescut de Hagi la Viitorul a dat randament excelent atunci când a jucat pe postul sau de baza,în linia mediană.

Recomandari