Se poate si la ei: Fostul presedinte a luat 10 milioane de euro, Barcelona doar 3

Dezvaluiri senzationale la Tribunalul din Barcelona. Dintr-o afacere cu firma Zeromax (Uzbekistan), fostul presedinte al campioanei Europei, Joan Laporta, si-a adjudecat 10 milioane de euro dintr-un total de 13 milioane care ar fi trebuit sa revina de fapt gruparii catalane.

Povestea dateaza din 2009. Atunci, FC Barcelona a aranjat un stagiu de pregatire pentru echipa uzbeka Bunyodkor chiar la baza sa de pregatire, ba a si jucat contra acesteia intr-un amical cu portile inchise.

La vremea respectiva, ziarele spaniole au dezvaluit ca in schimbul acestor "servicii", actionarul majoritar de la Bunyodkor, firma Zeromax, a platit 3 milioane de euro. Si daca Barca ar fi acceptat un amical si in Uzbekistan, s-ar fi ales cu inca doua milioane de euro.

Ei bine, impresarul care a aranjat totul, un anume Bayram Tutumlu, a dat in vileag deunazi detalii ale afacerii care-l incrimineaza pe presedintele din acea perioada al clubului, Joan Laporta.

Tutumlu nu si-a primit comisionul pe care-l solicitase si l-a dat in judecata pe Laporta. Iar la tribunal a dezvaluit ca acesta a incasat din respectivul aranjament 10 milioane de euro, banii care ar fi trebuit sa fie, de fapt, tot ai clubului catalan.

"Celor de la Zeromax le-am oferit prestari de servicii si consultanta impresariala. Uzbecii aveau prevazut sa construiasca un oleoduct si ne-au cerut sa-i ajutam"
Joan Laporta, fost presedinte Barcelona

"Laporta e un mare mincinos. El a bagat in buzunar bani ce trebuiau sa revina clubului FC Barcelona"
Bayram Tutumlu, impresar

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri