Antena Căutare

Se realizează trădarea anului: Nemec la FCSB ? Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a oferit răspunsul: ”E greu să îl ținem!”

Lovitură după lovitură încasată de Dinamo. După eșecul cu Viitorul, 0-4, care o îndepărtează de PlayOff, echipa din ”Ștefan cel Mare” îl va pierde în iarnă pe cel mai important jucător din lot.

Aseară, după meciul cu Viitorul, patronul ”câinilor”, Ionuț Negoiță, a anunțat că Adam Nemec va pleca de la Dinamo. Acesta a vorbit și despre oferta primită din partea FCSB-ului pentru atacantul slovac, însă nu crede că slovacul va ajunge la echipa lui Gigi Becali.

”Mi s-a propus să îl dau pe Nemec la FCSB, dar asta nu înseamnă că se realizează. Eu nu cred că va ajunge acolo, chiar dacă intră în ultimele şase luni de contract. Din păcate, situaţia în care suntem nu e încântătoare, astfel că e greu să îl ţinem pe Nemec.

Atât timp cât Steaua încasează de ani buni sume foarte mari din Europa, din transferuri de jucători şi aşa mai departe, a avut şi noroc la tragerile la sorţi, a şi investit, nu ne putem compara. Eu sunt realist şi nu am promis niciodată că o să fac minuni.” a spus Negoiță

”Beția alb-roșie” s-a întâmplat! Șeful lui Dinamo i-a dat în vileag pe jucătorii lui Miriuță! Cinci titulari, OUT din lo... Cele mai tari glume apărute pe internet după Dinamo - Viitorul 0-4: Ce pizza preferă dinamoviștii?/ Pizza QuattroFromHag...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x