Sebastian Vettel va pleca de la Ferrari la finalul anului

Pilotul Sebastian Vettel va pleca de la Ferrari la finalul acestui an, după ce cele două părţi nu au ajuns la un acord privind o prelungire a contractului.

"Angajamentul meu cu Ferrari va lua sfârşit la finalul anului. Eu şi echipa am realizat că nu mai există o dorinţă comună de a rămâne împreună", a declarat Vettel.

Vettel pilota pentru Ferrari de şase ani, iar locul său ar putea fi luat de Carlos Sainz Jr (McLaren) sau Daniel Ricciardo (Renault).

Potrivit presei germane, viitorul lui Vettel este incert, deoarece va fi greu să meargă la o echipă mare deoarece acolo sunt deja Lewis Hamilton (Mercedes) şi Max Verstappen (Red Bull).

Sursa : news.ro

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri