Antena Căutare

Seful CCA, Vasile Avram, si afaceristul Sorin Terbea, arestati pentru 29 de zile

Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Vasile Avram, si a omului de afaceri Sorin Terbea. Instanta a emis mandate pentru 29 de zile.








"In aceeasi imprejurare si in acelasi scop, inculpatul Avram Vasile a beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucuresti-Tirgu-Mures si retur, folos oferit de Terbea Sorin Ioan", se mai arata in comunicat.

"In aceeasi cauza procurorii efectueaza acte de urmarire penala si fata de invinuitii Nicolae Iacobescu Nicolae si Vasile-Constantin Chiorean, persoane din anturajul omului de afaceri Terbea Sorin Ioan, in sarcina carora s-au retinut infractiunile de complicitate la luare si la dare de mita", mai precizeaza sursa citata.

Avram si Terbea au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand ca duminica sa fie prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva: "Inculpatilor Avram Vasile si Terbea Sorin Ioan li s-au adus la cunostinta acuzatiile in conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedura penala, iar la data de 24 septembrie 2011, procurorii anticoruptie au dispus retinerea acestora pentru 24 de ore. La data de 25 septembrie 2011, cei doi inculpati urmeaza a fi prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile."

Meciul FCM Targu Mures - Universitatea Cluj, scor 0-2, in etapa a XXXIV-a a Ligii I, a fost arbitrat de Andrei Chivulete, care a fost prezent, sambata, ca martor, la sediul DNA .
Presedintele CCA, Vasile Avram, a fost dus, sambata, in jurul orei 14.00, la sediul DNA, dupa ce procurorii anticoruptie au efectuat in cursul diminetii o perchezitie la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor.

La iesirea din sediul CCA, Vasile Avram a declarat: "Nu stiu ce se intampla, a fost doar o perchezitie, mai multe intrebati-i pe domnii procurori".

Procurorii DNA au plecat sambata de la CCA cu sase cutii de documente.

Tot la sediul DNA au ajuns, sambata dupa-amiaza, arbitrul Andrei Chivulete si presedintele clubului de fotbal in sala City'us Targu Mures, omul de afaceri Sorin Terbea, apropiat al echipei de Liga I FCM Targu Mures si membru in Comitetul Executiv al FRF. Andrei Chivulete, fiul fostului arbitru Florin Chivulete, a plecat de la DNA dupa aproape doua ore.

Vasile Avram, inlocuit la sefia CCA de Gheorghe Constantin Suceava... Primera Division/ Real si Barca si-au umilit din nou adversarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x