Antena Căutare

Selectionerul Victor Piturca, batut pentru rasism

In urma cu aproape 3 decenii, actualul antrnor al primei reprezentative a mancat aproape o luna cu paiul in urma unei fracturi de maxilar provocate de colegul sau Janos Fodor.

Victor Piturca nu a suferit niciodata de complexul provincialului. In 1983, desi abia venise de la Scornicesti, selectionerul de azi s-a impus ca un lider in vestiarul Stelei. Mai mult, se pare ca la antrenamente facea ordine cu ceilalti componenti ai lotului.

Insa pana la urma si-a gasit nasul. Spre finalul sezonului 1983-1984, la un 4 contra 2, actualul selectioner nu a dorit sa treaca in mijloc, dupa ce daduse o pasa gresita. Janos Fodor, l-a contrat, iar Piturca l-a lovit cand acesta s-a aplecat sa ia mingea si l-a facut „secui". Jucatorul de origine maghiara a ripostat si Piturca s-a ales cu maxilarul rupt. O luna de zile actualul antrenor al nationalei a mancat cu paiul, avand sarme in gura

Totusi, alti stelisti, cum ar fi Petcu si Turcu, sustin ca Fodor a lovit atunci miseleste, pe la spate. In prezent, acesta este colonel in rezerva la ASA Targu Mures.

Foto: Intact Images

Philip Cocu, noul antrenor al lui PSV Eindhoven... Cornel Penescu, infundat de un pitestean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x