Antena Căutare

Fostul guvernator al statului Rio de Janeiro, Sergio Cabral, spune că a plătit două milioane de dolari pentru a cumpăra voturi în vederea organizării Olimpiadei din 2016

Sergio Cabral a declarat că banii i-au fost daţi cu Lamine Diack, fost preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Atletism (IAAF). Această sumă a fost utilizată pentru cumpărarea a nouă voturi.

Fostul guvernator al statului Rio de Janeiro, Sergio Cabral, a declarat, joi, în faţa unui tribunal, că a plătit două milioane de dolari pentru a cumpăra voturi cu scopul de a asigura oraşului brazilian organizarea Jocurilor Olimpice din 2016.

Sergio Cabral a declarat că banii i-au fost daţi cu Lamine Diack, fost preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Atletism (IAAF).

Această sumă a fost utilizată pentru cumpărarea a nouă voturi.

Poliţia braziliană a anunţat, la 5 septembrie 2018, deschiderea unei anchete pentru corupţie cu privire la atribuirea organizării Jocurilor Olimpice din 2016 oraşului Rio de Janeiro. Autorităţile suspectează că au fost cumpărate voturile unor membri ai Comitetului Olimpic Internaţional.

Rio de Janeiro a câştigat organizarea JO din 2016 în detrimentul oraşelor Chicago, Madrid şi Tokyo.

Sursa : news.ro

CSA Steaua are palmaresul Stelei! Becali a pierdut trofeele! Talpan: „Am câștigat tot”... Fostul campion mondial la ciclism Jack Bobridge, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru trafic de drogu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x