Serie A: Bogdan Lobont a fost omul meciului in Palermo - AS Roma 0-1

Profitand de suspendarea titularului Stekelenburg, Bogdan Lobont a inchis perfect poarta Romei, in deplasarea de la Palermo, acolo unde echipa din capitala Italiei s-a impus cu 1-0.

Dupa un start excelent al romanilor, care au deschis scorul prin Borini in minutul 3, la poarta lui Lobont a urmat un adevarat asalt.


Portarul nationalei nu a acuzat insa perioada lunga de inactivitate si a dat siguranta echipei sale, avand cateva parade remarcate de presa italiana.

Lobont a aparat sapte suturi, iar presa italiana l-a declarat omul meciului.

"Lobont a fost foarte implicat. A salvat multe mingi. A fost bravissino la suturile lui Miccoli si, in special, Munoz", a scris cotidianul roman "Il Messaggero".

"La Gazzetta dello Sport" a completat: "Prestatia lui Lobont i-a exasperat pe cei de la Palermo".

Agentia "Datasport" i-a dat nota 6,5 si a scris: "Lobont a fost pus de multe ori in dificultate la suturile de la distanta, a intervenit de citeva ori nesigur, dar finalmente a stiut sa iasa din incurcatura. Doua dintre parade au fost realmente mari".

foto: gsp

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri