Căutare Live

Şi tu, Jose?! Mourinho, acuzat de evaziune fiscală în Spania! A "uitat" să plătească 3,3 milioane de euro

Procurorii din Spania au luat cu asalt vedetele din fotbal şi au descoperit nereguli financiare grave. Messi a primit o condamnare de 18 luni cu suspendare şi a fost obligat să plătească aproape zece milioane de euro, în timp ce Cristiano Ronaldo are de plată aproape 15 milioane.

Acum, pe lista anchetatorilor s-a alăturat şi Jose Mourinho. Antrenorul nu şi-a plătit aproape 3,3 milioane de euro taxe pe vremea când a pregătit-o pe Real Madrid, iar acum va trebui să răspundă în faţa legii.

Până să-l "rezolve" pe The Special One, procurorii se pregătesc de procesul lui Cristiano Ronaldo. Portughezul va sosi la audieri pe 31 iulie.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... FOTO: Nu mai joacă nimic, dar o dă pe MOTIVAŢIONALE! Gabi Enache a surprins pe toată lumea cu tatuajele de pe picioare...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri