Antena Căutare

Silvio Berlusconi, dispus sa cedeze 30% din actiunile lui AC Milan catre Gazprom

Silvio Berlusconi este tot mai aproape de a vinde 30% din actiunile de la AC Milan, premierul Italiei urmand sa primesca un important ajutor financiar (180 de milioane de euro) din partea Gazprom, cel mai mare producator de gaze naturale din Rusia, informeaza Gazzetta dello Sport.


Rusii sunt aproape de a-si trece in cont 30% din actiunile celor de la Milan, italienii urmand sa incaseze aproximativ 180 de milioane de euro.

"Au existat multe discutii de-a lungul timpului, dar acum se pare ca Berlusconi este dispus sa cedeze 30% din AC Milan", precizeaza jurnalistii italieni.

Intr-un moment de plina criza financiara, Milanul ar da o importanta lovitura financiara, Gazprom fiind un nume foarte important in economia mondiala.

La nivel de achizitii, Corriere dello Sport scrie ca fosta campioana a Europei este interesata de Zlatan Ibrahimovic, suedezul care nu se regaseste la Barcelona. Relatiile dintre Milan si Barcelona sunt dintre cele mai bune, iar mutarea are sanse destul de mari de realizare.

sursa:Hotnews
Raluca Olaru, eliminata in primul tur la Roland Garros... Domenech a anuntat lotul de 23 pentru CM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x