Antena Căutare

Simona Halep, gest superb cu banii câștigați la semifinalele Miami Open! Ce donație impresionantă a făcut locul 2 WTA

Gest de omenie făcut de Simona Halep! Locul 2 WTA a donat 30.0000 $ către o competiție de ginastică ritmică, cu scopul de a sprijini viitoarele generații!

Gest de omenie făcut de Simona Halep! Locul 2 WTA a donat 30.0000 $ către o competiție de ginastică ritmică, cu scopul de a sprijini viitoarele generații! Felicitări, Simona!

„Trebuie să-i mulţumim în primul rând Simonei Halep pentru faptul că a acceptat să sponsorizeze această competiţie. Suma primită din partea fundaţiei Simona Halep se ridică la 30.000 de euro. Evident, dacă Simona s-ar fi aflat în România ar fi fost invitată la competiţie”, a declarat Irina Deleanu pentru TV Telekom Sport.

Cupa Irina Deleanu a ajuns la a 18-a ediție. 140 de gimnaste din opt țări au participat la competiția desfășurată la Izvorani în perioada 28-31 martie.

Pentru prezența în semifinalele de la Miami Open, Simona Halep a câștigat 354.000 $, 10% alegând să îi doneze pentru o cauză nobilă și pentru a ajuta tinerele talente să aibă un viitor mai bun.

Irina Deleanu s-a declarat extrem de fericită și de deschisă să o învețe pe Simona Halep câteva secrete ale gimansticii ritmice: "Cred că i-ar plăcea foarte mult Simonei să înveţe câteva elemente din sportul nostru. Gimnastica ritmică este un sport care oferă multă graţie”, a notat Irina Deleanu, potrivit gsp.ro.

Fratele lui Mirel Rădoi a murit! Organismul lui Mihai Rădoi a cedat la câteva zile după ce fostul tricolor și-a serbat z... Marc Overmars, director sportiv Ajax: Răzvan Marin este aproape luat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x