Antena Căutare

Simona Halep in finala Wimbledon 2019! 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina

Simona Halep in finala la Wimbledon 2019: 6-1, 6-3 cu Svitolina

Simona Halep s-a calificat in finala de la Wimbledon, dupa victoria cu Svitolina, 6-1, 6-3 in semifinala de la Wimbledon.

Halep va juca a şasea finală de grand slam, a treia în acest an şi cea cu numărul 36 din carieră, la simplu. Jucătoarea română a câştigat un singur grand slam, la Roland Garros, anul trecut.

Update: 6-3 in setul 2. Simona Halep s-a calificat in finala de la Wimbledon.

UPDATE: 16:15: 4-3 Game Halep: Simona este la două game-uri de finala de la Wimbledon!

UPDATE 16:13: Simona Halep - Elina Svitolina 6-1, 3-3

Simona Halep a avut trei game-uri fără punct pierdut în setul secund.

Meciul dintre Halep şi Svitolina a fost primul de pe terenul central şi va fi urmat de cealaltă semifinală, dintre Serena Williams (SUA, cap de serie 11) şi Barbora Strycova (Cehia).

Simona Halep şi Elina Svitolina se vor întâlni a opta oară în turnee, prima dată pe iarbă. Ucraineanca are 4-3 în întâlnirile directe, dar ultimul meci a fost câştigat de româncă, scor 6-3, 3-6, 6-4, în semifinale la Doha, în acest an.

La baieti, avem semifinala Wimbledon: Nadal - Federer.

Spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numărul 3, şi elveţianul Roger Federer, favorit 2, s-au calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Wimbledon, fază în care vor fi adversari.

Nadal l-a învins în sferturile de finală pe americanul Sam Querrey, scor 7-5, 6-2, 6-2, iar Federer a trecut de japonezul Kei Nishikori, favorit 8, scor 4-6, 6-1, 6-4, 6-4.

Pentru Federer este victoria cu numărul 100 la Wimbledon. În plus, elveţianul se află pentru a 13-a oară în semifinale la All England Club, un record.

Roger Federer este primul tenismen din istorie care obţine 100 de victorii la un grand slam. Precedentul record, de 98 de victorii, era deţinut de Jimmy Connors, care a reuşit performanţa la US Open.

Rafael Nadal s-a calificat la Turneul Campionilor, datorită parcursului de la Wimbledon. El este primul jucător calificat la ediţia din acest an a competiţiei şi se va afla la a 15-a participare consecutivă, un record.

Daniel Opriţa a fost numit antrenor principal al echipei CSA Steaua... Nicandro Breeveld a revenit în România și a semnat un contract cu Poli Iaşi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x