Antena Căutare

Simona Halep, moment emoționant în Constanța! Și-a prezentat trofeul de la Wimbledon, însoțită de nepoțica ei! Video

Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Wimbledon, la Constanţa, în Piaţa Ovidiu, în faţa a mii de oameni. Ea a fost însoțită pe scenă, la un moment dat, și de nepoțica ei, în vârstă de trei ani. 

Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Wimbledon, la Constanţa, în Piaţa Ovidiu, în faţa a mii de oameni. Ea a fost însoțită pe scenă, la un moment dat, și de nepoțica ei, în vârstă de trei ani.

La ceremonia din Piaţa Ovidiu, tânăra Mara Berechet a cântat imnul României, alături de toţi oamenii din piaţă, în onoarea Simonei Halep.

Simona Halep a mulţumit oamenilor din Constanţa, antrenorilor şi familiei, subliniind că are un invitat special la ceremonie, pe nepoţica ei.

„Sunt foarte emoţionată că au venit atâţia oameni să vadă acest trofeu. Am muncit foarte mult pentru el, vreo 20 de ani. Drumul nu a fost uşor”, a spus Simona Halep.

„Toţi copiii să creadă în ei, să creadă că nimic nu este imposibil, vă mulţumesc că sunteţi alături de mine", a mai spus Halep, care şi-a luat în braţe nepoţica de trei ani, Tania.

În Piaţa Ovidiu a avut loc un concert susţinut de Ştefan Ştiucă & The Mob, iar la sosirea Simonei un elicopter a survolat piaţa şi a aruncat petale de trandafiri.

Pe data de 13 iulie, Simona Halep a câştigat turneul de tenis de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2. Ea a prezentat premiul și pe străzile localităţii de la malul mării, într-un autobuz etajat.

Patronul Ionuț Negoiță îi dă gratis clubul lui Ion Țiriac: „Sper să accepte și să readucă Dinamo unde îi e locul”... Dinamo - Craiova. Derby oprit pe Arena Națională! Neagoe a leșinat pe bancă, ambulanța a venit de urgență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x