Antena Căutare

Simona Halep, peste hotare de ziua ei: "Este greu, dar iau lucrurile aşa cum sunt"

Jucătoarea de tenis Simona Halep împlineşte, miercuri, 26 de ani. Ea îşi serbează ziua în China, unde a participat în această săptămână la turneul de la Wuhan şi va evolua, începând de luni, la cel de la Beijing.

Simona Halep împlineşte, astăzi, 26 de ani. Ea îşi serbează ziua în China, unde a participat în această săptămână la turneul de la Wuhan şi va evolua, începând de luni, la cel de la Beijing.

Marţi, Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 6-1, de rusoaica Daria Kasatkina, locul 31 WTA, în manşa a doua a turneului de categorie Premier 5.

Românca a declarat că nu face o dramă din această înfrângere: "Nu am mai jucat de vreo lună. Este greu să revii şi să joci meciuri. Este greu să intri în ritm în câteva ghemuri. Poate a fost o greşeală că nu am jucat, dar aveam nevoie de odihnă după US Open. Cred că Daria a jucat foarte bine şi i-a ieşit totul. Dar nu a fost cea mai bună zi a mea. Este greu, dar iau lucrurile aşa cum sunt. Nu este nicio dramă. Dar cu siguranţă voi discuta despre acest meci şi voi învăţa multe din el", a spus ea.

După această întâlnire, Halep a fost sărbătorită de mama ei, Tania, şi de membrii echipei, antrenorul Andrei Pavel, preparatorul fizic Teo Cercel şi fizioterapeutul Ştefan Şodolescu.

Jucătoarea a primit un "mesaj" la aniversare şi de la nepoţica ei.

Halep a început tenisul de la vârsta de patru ani, mai întâi sub îndrumarea antrenorului Ioan Stan. La 14 ani, ea a debutat în circuitul ITF şi a ajuns repede între cele mai bune tinere jucătoare din lume. În 2008, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros, la junioare, iar doi ani mai târziu a pătruns în circuitul profesionist. De atunci, ea a câştigat 15 turnee şi a mai disputat alte 11 finale, la simplu.

Simona Halep va evolua în continuarea sezonului la turneul Premier Mandatory de la Beijing (30 septembrie - 8 octombrie).

Cosmin Contra a anunțat lista finală a celor 15 jucători din străinătate convocați pentru ”dubla” cu Kazahstan și Danema... Cutremur în Grupa G a Europa League! Un viitor adversar al celor de la FCSB, prins dopat! Acesta riscă 4 ani de suspenda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x