Antena Căutare

Simona Halep, prima declaraţie după eliminarea de la Indian Wells

Simona Halep a făcut primele declaraţii după meciul din semifinalele Indian Wells, partidă pierdută în faţa polonezei Agnieszka Radwanska (6-3, 6-4).

Simona Halep a făcut primele declaraţii după meciul din semifinalele Indian Wells, partidă pierdută în faţa polonezei Agnieszka Radwanska (6-3, 6-4).

"Agnieszka a jucat cu adevărat foarte bine şi a meritat să câştige astăzi. Cred că am început meciul puţin cam moale, nu am fost pregătită de joc. Adversarei mele i-au reuşit toate mingile, iar eu a trebuit să alerg foarte mult. Însă Agnieszka a evoluat foarte bine, este o mare jucătoare şi e întotdeauna foarte greu să joci împotriva ei", a spus Simona Halep la finalul partidei.

Sportiva noastră este mulţumită de participarea la acest turneu. "Am jucat cu adevărat bine în meciurile de aici şi sunt fericită că am ajuns în semifinale. Veneam şi după o accidentare, una mică, e adevărat, însă nu a fost uşor. Aşa că vreau să mă bucur de rezultatul meu. Mâine voi merge la piscină, iar apoi din nou la cumpărături', a adăugat campioana.

Chiar şi în condiţiile înfrângerii în semifinale, începând de luni, reprezentanta ţării noastre va urca pe locului 5 în clasamentul WTA.

"Sunt foarte bucuroasă pentru noua mea clasare. Voi fi numărul 5 în lume şi este extraordinar pentru mine. Nu sunt tristă pentru că am pierdut aici, se mai întâmplă. Acesta este tenisul. Trebuie să înţeleg că nu pot câştiga toate meciurile", a mai spus Halep.

Simona Halep a ratat calificarea în finala de la Indian Wells... Privat de libertate, activ pe Facebook! Mihai Stoica, primul mesaj din închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x