Antena Căutare

Uau! Simona Halep, transformare radicală! Ce schimbare de look și-a făcut! Părul ei arată complet diferit - FOTO

Simona Halep și-a făcut o schimbare de look și a publicat o fotografie în care apare zâmbind încântată de transformarea ei.

Uau! Simona Halep, transformare radicală! Ce schimbare de look și-a făcut! Părul ei arată complet diferit - FOTO Galerie
Simona Halep, transformare radicală! Ce schimbare de look și-a făcut! Părul ei arată complet diferit - FOTO | Hepta

În imagine, Simona Halep apare cu un balayage și cu părul ușor ondulat, alături de hairstylist-ul care i-a făcut schimbarea de look.

Simona Halep a revenit, luni, de la Praga, spunând că este extrem de bucuroasă pentru victoria de la turneul din capitala Cehiei. Campioana a spus că a ales să nu meargă la US Open, deoarece sănătatea este mai importantă.

Uau! Simona Halep, transformare radicală! Ce schimbare de look și-a făcut! Părul ei arată complet diferit - FOTO

Simona Halep, schimbare de look

„Sănătatea, aşa cum mereu am ales cea mai confortabilă decizie pentru sănătatea mea şi cea mai bună, aşa cum a fost şi la Olimpiadă, acum câţiva ani, aşa am decis şi în momentul acesta. Bineînţeles că a fost dificilă această decizie, dar mă simt mult mai în siguranţă aşa. Nu sunt turnee, o să aştept să joc Roma şi o să mă pregătesc acasă”, a spus ea.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA International de la Praga, după ce a învins-o, în finală, cu 6-2, 7-5, pe belgianca Elise Mertens, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3. Acesta a fost primul turneu disputat de Simona Halep din februarie, după întreruperea circuitului feminin cauzată de pandemia de coronavirus. Pentru sportiva română, succesul de la Praga Open este trofeul cu numărul 21 din carieră, al doilea consecutiv în acest an, în 38 de finale jucate.

Anghel Iordănescu, suspect de coronavirus! Fiul lui, dezvăluiri: „S-a simţit rău acum vreo 2-3 zile. Mama a fost plecată... Covidu' l-a prins și pe cel mai rapid om din lume! A fost testat , la câteva zile după ce a dat o petrecere uriașă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x