Antena Căutare

Sindromul Bute: Afla cum se pregatesc de pumni VIP-urile din Romania!

Lucian Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala in fata francezului Jean Paul Mendy. Evenimentul va avea loc sambata, in cadrul Galei "Campion pentru Romania”, care se va desfasura la Romexpo. Meciul se va bucura de prezenta a numeroase VIP-uri din zona politica, culturala, sportiva, artistica etc. Vor fi si absente, mai mult sau mai putin notabile. Cert este insa un lucru: cine nu vine la meci, se uita la televizor. Si toata lumea buna ii tine pumnii campionului. Mai mult, unele dintre personalitatile intervievate de Jurnalul National au dat si pronosticuri referitoare la meci.



Boc are invitatie oficiala, dar nu se stie daca o va onora

Desi pe biroul sau se odihnesc invitatiile oficiale pentru meciul de maine seara, iar informatii mai vechi acreditau ideea ca premierul Emil Boc va participa la gala Bute-Mendy, deocamdata la Palatul Victoria nu s-a luat o decizie. "Premierul Emil Boc nu s-a hotarat inca daca va participa la gala de box", ni s-a comunicat de la biroul de presa al Guvernului. Cum insa primul ministru este cunoscut ca o persoana care ia decizii rapid, nu este exclus ca sambata in loja oficialilor sa se afle primul ministru.

Elena Udrea si-a cumparat bilet la meciul lui Bute

Langa el ar putea sa ia loc, in afara de ministrul Elena Udrea, si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu. Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale sI Turismului, nu a putut fi contactata telefonic pentru a ne declara daca merge sau nu la meciul lui Bute. Mai mult, nici persoana care se ocupa de comunicare si nici purtatorul de cuvant al ministerului nu au putut fi contactati telefonic. Singurul care ne-a raspuns a fost consilierul personal al Elenei Udrea, Stefan Lungu.

Acesta ne-a asigurat ca doamna Udrea si-a cumparat bilete la meciul lui Bute, dar ca nu stie daca va merge sau nu la gala. "Elena Udrea, ministrul Turismului, si-a cumparat bilete la gala Campion pentru Romania, insa nu as putea sa va spun daca va merge sau nu la meci sau daca biletele respective vor fi utilizate de altcineva. Pot sa va spun ca a fost invitata la toate conferintele de presa, care au avut loc pana acum, cu ocazia galei, insa a refuzat, nu s-a prezentat la niciuna. Nu a vrut sa implice lumea politica in acest eveniment. Eu voi merge cu siguranta la meci deoarece trebuie sa supraveghez ca totul sa decurga asa cum trebuie, insa nu stiu daca doamna ministru va merge la meci", ne-a explicat Stefan Lungu, consilierul personal al Elenei Udrea.

Ministerul Dezvoltarii Regionale sI Turismului a alocat circa 2 milioane de euro pentru promovarea brandului turistic al Romaniei in timpul Galei Internationale de Box Profesionist care se va desfasura sambata la Romexpo, incepand cu ora 19,45.

Anca Boagiu va fi alaturi de campion

Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, va fi alaturi de campionul Lucian Bute, la meciul de sambata seara. In cunoaste de multa vreme, il admira si mai ales il respecta pentru ceea ce face pentru tara. ''Da, voi merge la meciul lui Lucian Bute pentru ca este un eveniment foarte important pentru Romania. Este o adevarata onoare pentru tara noastra sa fie alaturi, chiar la Bucuresti, de un campion care ne face cinste, asa cum este Lucian Bute. Sunt convinsa ca Lucian Bute isi va pastra centura si titlul de campion. Lucian Bute este un exemplu pentru toti romanii pentru ca odata ajuns in top a stiut sa munceasca in continuare si sa se perfectioneze. Mai mult, chiar apreciat in toata lumea, Lucian Bute a stiut sa ramana un bun roman, mandru de tara si originile lui. Acum e momentul sa fim si noi alaturi de el si sigur sala de la Romexpo va fi arhiplina in timpul meciului'', a declarat Anca Boagiu pentru Jurnalul National.

Presedintele Basescu, absent de la meci

Nici presedintele Traian Basescu nu va merge la meci, el declarand recent ca il va urmari la televizor. Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat ca nu merge la meciul lui Bute din cauza unei probleme personale. "Nu merg. Am o problema personala", a explicat Anastase pentru Jurnalul National, desi, in noiembrie anul trecut ea l-a invitat pe boxeur la Camera Deputatilor pentru a-i oferi o placheta pentru merite deosebite in sport. "Daca eu, ca femeie, m-am trezit la cinci dimineata sa vad cum se desfasoara un meci de-al lui si am rezonat, imi inchipui ca fiecare dintre dumneavoasta, mai ales barbatii, ati simtit acea batalie cu tot sufletul", declara in urma cu cateva luni Roberta Anastase.

Nici presedintele PNL Crin Antonescu nu va asista la meci. "Nu sunt in tara in ziua respectiva si nici nu sunt un mare pasionat de box", a declarat Antonescu.

Citeste mai mult pe Jurnalul

Foto:Intact Images

TAS va da o decizie in cazul licentierii Timisoarei pana in 22 iulie... Lucian Bute a trecut de cantarul oficial. Romanul a avut cu 54 de grame sub limita categoriei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x