Antena Căutare

Soarta lui Denis Alibec a fost decisă: ”În proporție de 95% se va întâmpla asta!”. FCSB are o nouă perlă de ...120 de milioane!!!

Evoluția de senzație a celor de la FCSB din ultima lună l-a entuziasmat peste măsură pe patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali. În stilu-i caracteristic, șeful vicecampioanei a spus că FCSB, varianta 2017, nu a avut egal decât în anii 90.

Evoluția de senzație a celor de la FCSB din ultima lună l-a entuziasmat peste măsură pe patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali. În stilu-i caracteristic, șeful vicecampioanei a spus că FCSB, varianta 2017, nu a avut egal decât în anii 90. În ceea ce privește jucătorii, Becali i-a stabilit un preț SF noii perle din lotul lui Dică, Florinel Coman.

Deși a intrat pe teren abia în minutul 73, jucătorul de 19 ani adus de la Viitorul Constanța l-a impresionat pe șeful FCSB. Acesta nu a renunțat la ideea conform căreia Coman este ”peste Mbappe” și i-a stabilit un preț ireal!

”Este prima oară când mi-a plăcut de Coman. A intrat bine, nu a mai pierdut mingea, a fost lucid. Începem să negociem de la 120 de milioane de euro. Coman e mai bun ca Mbappe. Așa ochi de specialist am, încât nu trebuie să văd mult” a spus Gigi Becali la digisport.

Pe de altă parte, Gigi Becali a confirmat declarația impresarului lui Denis Alibec, Florin Lovin, cel care spunea ieri că atacantul va pleca în iarnă de la FCSB. Patronul liderului a declarat că pe 2 noiembrie, la meciul FCSB - Beer Sheva, din Europa League vor veni mai mulți scouteri ca să-l vadă pe Alibec, iar pe 9 noiembrie va primi o ofertă de 11 milioane de euro.

”În proporție de 95%, transferul lui Alibec se va rezolva în această iarnă”, a spus Becali.

După ce a terminat cu CFR Cluj, Mihai Stoica îndreaptă tunurile către Dinamo! Atac devastator la adresa lui Vasile Miriu... Vlad Chiricheș, pus la zid de fanii lui Napoli după meciul cu Sassuolo: ”Nu ar fi bun nici măcar în Serie B!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x