Antena Căutare

SOC: Cristi Borcea a plecat de la Dinamo, M. Niculae la Vaslui!

Bombe la Dinamo in debutul campionatului: Marius Niculae s-a transferat la Vaslui, Cristi Borcea a vandut actiunile!

Desi par doua glume, nu sunt: Dinamo s-a impus la Severin, pe final, dar fanii nu au motive de bucurie: Marius Niculae, atacantul "pe viata" al celor din Stefan cel Mare a semnat cu FC Vaslui, iar Cristi Borcea, unul dintre actionari, a parasit, si el, corabia. Conform Digisport si GSP, Nicolae Badea si Dragos Savulescu au luat actiunile lui Borcea pentru un pret modic de doua milioane de euro.

Adrian Porumboiu a confirmat ca "Sageata" este noul jucator al molodvenilor, urmand a face jonctiunea cu echipa la Bucuresti, chiar inaintea meciului de duminica cu Rapid, in timp ce Gigi Becali, nasul lui Borcea, a anuntat motivele pentru care Borcea a decis sa paraseasca corabia.

"Mi-a zis ca-i e greu sa plece, dar nici doctorii nu i-au mai permis, nu mai are voie sa aiba emotii si sa fie stresat. Mi-a zis ca nu mai poate suporta sa vada ca la Dinamo nu se baga bani. Sa ia jucători gratis... Va fi presedinte onorific acolo, pe toata viata. Dar e o pierdere mare pentru Dinamo. Mie îmi convine, normal", a spus Gigi Becali!

VIDEO! CS Severin - Dinamo 1-2/ "Cainii" debuteaza cu o victorie in noul sezon al Ligii 1... Raliul Sibiului: Andreas Mikkelsen, campionul IRC en-titre, lider dupa prima zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x