Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite

SOC: Cristi Borcea a plecat de la Dinamo, M. Niculae la Vaslui!

Bombe la Dinamo in debutul campionatului: Marius Niculae s-a transferat la Vaslui, Cristi Borcea a vandut actiunile!

Desi par doua glume, nu sunt: Dinamo s-a impus la Severin, pe final, dar fanii nu au motive de bucurie: Marius Niculae, atacantul "pe viata" al celor din Stefan cel Mare a semnat cu FC Vaslui, iar Cristi Borcea, unul dintre actionari, a parasit, si el, corabia. Conform Digisport si GSP, Nicolae Badea si Dragos Savulescu au luat actiunile lui Borcea pentru un pret modic de doua milioane de euro.

Adrian Porumboiu a confirmat ca "Sageata" este noul jucator al molodvenilor, urmand a face jonctiunea cu echipa la Bucuresti, chiar inaintea meciului de duminica cu Rapid, in timp ce Gigi Becali, nasul lui Borcea, a anuntat motivele pentru care Borcea a decis sa paraseasca corabia.

"Mi-a zis ca-i e greu sa plece, dar nici doctorii nu i-au mai permis, nu mai are voie sa aiba emotii si sa fie stresat. Mi-a zis ca nu mai poate suporta sa vada ca la Dinamo nu se baga bani. Sa ia jucători gratis... Va fi presedinte onorific acolo, pe toata viata. Dar e o pierdere mare pentru Dinamo. Mie îmi convine, normal", a spus Gigi Becali!

Recomandari