Antena Căutare

Șoc pentru un fotbalist celebru din România și soția lui: „Este copilul nostru!”

Situație bizară prin care a trecut familia fotbalistului Sergiu Hanca. Mijlocașul lui Dinamo s-a confruntat cu probleme personale în ultimul timp: o femeie i-ar fi "furat" copilul.

Situație bizară prin care a trecut familia fotbalistului Sergiu Hanca. Mijlocașul lui Dinamo s-a confruntat cu probleme personale în ultimul timp: o femeie i-ar fi "furat" copilul. Mai exact, aceasta ar fi postat pe internet imagini cu micuțul Zian Hanca susținând că este al ei.

Ce s-a întâmplat mai exact? Soția lui Sergiu Hanca, Andreea, care a postat mai multe poze cu micuțul Zian pe rețelele de socializare, a aflat că o altă persoană se folosește de aceste imagini. O prietenă a atenționat-o pe Andreea, printr-un mesaj transmis pe Instagram, că o altă femeie postează poze cu Zian, copilul familiei Hanca, și susține că este al ei, informează Digisport.ro.

Care este starea lui Michael Schumacher? Un prieten apropiat spune adevărul despre recuperarea pilotului... Simona Halep a devenit Doctor Honoris Causa! Cine i-a acordat distincția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x